The Kingdom where You belong!

Лечебни процедури
и терапии

Kings Valley medical & spa hotel

Лечебни процедури и терапии

водата на тракийските царе

От древни времена минералната вода в района на Казанлъшките минерални бани е била източник на сила и успокоение, запазена само за тракийските царе. Сега можете да се потопите в лековитата прегръдка на лечебната минерална вода в региона, благодарение на 4000 кв.м. Kings’ Valley Medical & Spa Center.

Процедури с Zimmer Biomed

медицински център

ЦИРКУЛАЦИОННА ТЕРАПИЯ – PHY SYS

Позволява комбиниранена различни терапии, електростимулация, ултразвук и различни честотни токове, за лечение на болка, мускулно релаксиране и тонизиране, също и стимулиране на метаболизма.

1 брой
30 лв.
Текар Терапия

Подходяща за успокоение на болката, отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението, сухожилията и костите. Апарат за високочестотен ток с концентрирано проникване през кожата и тъканите в мускули, сухожилия и кости. Има спазмолитично и противовъзпалително действие.

1 брой
50 лв.
УДАРНА ТЕРАПИЯ С ENPULS PRO

Радиалната ударно-вълнова терапия е метод за лечение на повърхностни заболявания. Ускореният снаряд от накрайника генерира механична вълна на натиск към тъканта. Механичният стрес предизвиква реакция в тъканите, приложим при ортопедични и неврологични състояния.

1 брой
30 лв.
ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ OPTON PRO

С ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА 15 W – 810 NM | 980 NM | 1064 NM
Апаратът насочва големи количества светлина в тъканите и така стимулира заздравяването на тъканите. Процедурата се прилага в ортопедия и травматология за третиране на ревматоиден артрит, болест на Бехтерев, артрити и артрози.

1 брой
50 лв.
КРИО ТЕРАПИЯ С CRYO 6 PHYSIO

Процедурата намалява локално чувствителността към болката. Подходяща е за приложение преди лазер, преди ударно- вълнова терапия, преди кинезитерапия или естетична анестезия на лице и тяло.

1 брой
25 лв.
12 КАМЕРЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ 

С POWER – Q 8 120
Процедурата активира циркулацията на лимфата в третираната област (крайници или кръст) и измества лимфата от периферията към големите кръвоносни съдове. Апаратът масажира с ритмично впръскване на въздух и с това повишава налягането на телесните тъкани.

1 брой
40 лв.
МАГНИТОТЕРАПИЯ С EMFIELD PRO

Процедурата използва 3 Tesla електромагнитно поле за статично и динамично облекчение на болката, извеждане на мускулния тонус, засилване на кръвообращението и регенерация.

1 брой
50 лв.

Черноморска кал и луга

Медицински център

Калолечение с черноморска кал
20 мин.
25 лв.
(частична апликация)
45 лв.
(цялостна апликация)
80 лв.
(апликация с кал+вана)
Луголечение
20 мин.
25 лв.
(частична апликация)
45 лв.
(цялостна апликация)

Лечебни вани

медицински център

Калолечение с черноморска кал
20 мин.
40 лв.
(галванична вана)
30 лв.
(четирикамерна вана)

Други услуги

медицински център

Лечебна физкултура
20 мин.
50 лв.
(индивидуална)
20 лв.
(групова)
Медицински преглед
20 мин.
50 лв.
pencil