The Kingdom where You belong!

Mасажи
и терапии

Kings Valley medical & spa hotel

Масажи и терапии

водата на тракийските царе

От древни времена минералната вода в района на Казанлъшките минерални бани е била източник на сила и успокоение, запазена само за тракийските царе. Сега можете да се потопите в лековитата прегръдка на лечебната минерална вода в региона, благодарение на 4000 кв.м. Kings’ Valley Medical & Spa Center.

Спа процедури за тяло

спа и уелнес център

АВТОРСКИ СПА МАСАЖ

Избира се индивидуално според особеностите на Вашето здравословно състояние. Масажната процедура на автора комбинира различни по вид техники и елементи.

80 мин.
180 лв.
КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Благодарение на разнообразните техники ускорява възстановяването на защитните сили на тялото, облекчава напрежението и намалява хроничната болка, подобрява еластичността на кожата.

50 мин.
100 лв.
Спортен МАСАЖ

Възстановителен масаж, който облекчава остатъчното напрежение в тялото. Подобрява кръвообращението, намалява нивото на болка в мускулатурата и подпомага изхвърлянето на млечна киселина.

50 мин.
110 лв.
ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

По- бавен, но и по-здрав и насочен към дълбоките тъкани масаж, включително сухожилия, мускули и стави. Подобрява мобилизацията на ставите и освобождава мускулното напрежение.

50 мин.
130 лв.
СТОУН ТЕРАПИЯ

Необикновен масаж с вулканична енергия. Топлината, генерирана от камъните отпуска мускулите и елиминира напрежението. Има аналгетичен ефект, подобрява притока на кръв, успокоява или енергизира.

80 мин.
145 лв.
МАСАЖ НА СТЪПАЛА

Изключително полезен и ефективен масаж за отпускане и намаляване на стреса. Хармонизира душевното състояние. 

20 мин.
55 лв.
ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ

Този масаж е цялостен и включва всички зони на тялото. Лекува цялото тяло и спомага за изхвърлянето на отрови след прекарани заболявания. Ускорява метаболизма.

75 мин.
135 лв.
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Комбинация от масажни техники с интензивно въздействие върху проблемните зони. Действа в дълбочина на подкожната мазнина, като я разгражда, по този начин увеличава притока и оттока на лимфа и междуклетъчна течност, премахва токсините от клетките.

25 мин.
70 лв.
ПЕДИАТРИЧЕН МАСАЖ

Подобрява функциите на сърдечната мускулатура, дихателния тонус. Насърчава общото развитие на опорно- двигателния апарат.

25 мин.
50 лв.
ЧАСТИЧЕН МАСАЖ

Масажиране на отделна част от тялото.

20 мин.
60 лв.
ТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖ

Съчетава различни техники- функционален масаж, тригерни точки, пасивно движение в ставите, мускулно разтягане. Масажистът, който има специални познания, определя хода на масажа след тестове, палпация и предварителен разговор и избира техники, които елиминират причините за проблема, като се съобразява със здравословното състояние на госта.

50 мин.
135 лв.
20 мин.
75 лв.
ТУРСКИ МАСАЖ

Основно почистване на тялото чрез ексфолиране с копринена ръкавица в комбинация с приятен и отпускащ масаж със сапунена пяна.

50 мин.
120 лв.
РИТУАЛ ОРИЕНТ

Класически Хамам масаж в комбинация с класически масаж с масло за омекотяване и подхранване на кожата.

80 мин.
175 лв.

Пилинги и маски

спа и уелнес център

ВИТАМИНЕН СКРАБ
20 мин.
50 лв.
КАЛНА МАСКА
20 мин.
50 лв.
МАСКА СЪС СПИРУЛИНА И ВОДОРАСЛИ
20 мин.
50 лв.
ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩА МАСКА
20 мин.
60 лв.

Хидротерапии

спа и уелнес център

АРОМАТНА ХИДРО ВАНА
20 мин.
35 лв.
ПЕРЛЕНА ВАНА
20 мин.
35 лв.
ТАНГЕНТОР
20 мин.
45 лв.
pencil