The Kingdom where You belong!

Mасажи
и терапии

Kings Valley medical & spa hotel

Масажи и терапии

водата на тракийските царе

От древни времена минералната вода в района на Казанлъшките минерални бани е била източник на сила и успокоение, запазена само за тракийските царе. Сега можете да се потопите в лековитата прегръдка на лечебната минерална вода в региона, благодарение на 4000 кв.м. Kings’ Valley Medical & Spa Center.

Процедури за тяло

спа и уелнес център

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Благодарение на разнообразните техники ускорява възстановяването на защитните сили на тялото, облекчава напрежението и намалява хроничната болка, подобрява еластичността на кожата.

50 мин.
120 лв.
ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

По- бавен, но и по-здрав и насочен към дълбоките тъкани масаж, включително сухожилия, мускули и стави. Подобрява мобилизацията на ставите и освобождава мускулното напрежение.

50 мин.
140 лв.
хот СТОУН ТЕРАПИЯ

Необикновен масаж с вулканична енергия. Топлината, генерирана от камъните отпуска мускулите и елиминира напрежението. Има аналгетичен ефект, подобрява притока на кръв, успокоява или енергизира.

90 мин.
170 лв.
МАСАЖ "уморени крака"

Масаж на стъпалата и прасците с техники от Класически масаж, Рефлексотерапия и Балийски масаж. Техники, които целят да отнемат напрежението и да подобрят мускулния тонус.

30 мин.
70 лв.
ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ

Този масаж е цялостен и включва всички зони на тялото. Лекува цялото тяло и спомага за изхвърлянето на токсините след прекарани заболявания. Ускорява метаболизма.

50 мин.
120 лв.
детски МАСАЖ

Подобрява функциите на сърдечната мускулатура, дихателния тонус. Насърчава общото развитие на опорно- двигателния апарат.

25 мин.
60 лв.
ЧАСТИЧЕН МАСАЖ

Масажиране на отделна част от тялото.

30 мин.
75 лв.
ТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖ

Съчетава различни техники- функционален масаж, тригерни точки, пасивно движение в ставите, мускулно разтягане. Масажистът, който има специални познания, определя хода на масажа след тестове, палпация и предварителен разговор и избира техники, които елиминират причините за проблема, като се съобразява със здравословното състояние на госта.

50 мин.
135 лв.
30 мин.
85 лв.
хамам МАСАЖ

Основно почистване на тялото чрез ексфолиране с копринена ръкавица в комбинация с приятен и отпускащ масаж със сапунена пяна.

50 мин.
120 лв.
халотерапия в солна стая

Халотерапията е природен дар, стимулиращ имунитета и подобряващ тонуса на тялото. Има цялостен позитивен ефект върху дихателната система, а също и върху кожата. Нашият модерен халогенератор създава контролиран терапевтичен микроклимат, като допълнително обогатява въздуха с ценни микроелементи. Пълен релакс в комбинация с ползите от солта за здравето – перфектно решение за цялото семейство.

30 мин.
10 лв.

Пилинги и маски

спа и уелнес център

ВИТАМИНЕН СКРАБ
25 мин.
75 лв.
скраб за тяло с лавандула или роза
25 мин.
75 лв.
МАСКА СЪС СПИРУЛИНА И ВОДОРАСЛИ
25 мин.
50 лв.
ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩА МАСКА
25 мин.
60 лв.

Хидротерапии

спа и уелнес център

вана клеопатра
30 мин.
60 лв.
хидромасажна вана с етерични масла
20 мин.
55 лв.
ТАНГЕНТОР
20 мин.
60 лв.
pencil